Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul

www.airtours.ro.

Accesand sau utilizand website-ul www.airtours.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este detinut si administrat de AIRTOURS marca inregistrata SC PEG AVIA S.R.L.

AIRTOURS nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intodeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

 

1. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.airtours.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

 

2. Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

• responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;

• aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;

• garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;

• neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;

• interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

• obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;

• utilizatorul www.airtours.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;

• utilizatorul www.airtours.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;

 

• utilizatorul www.airtours.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre

AIRTOURS la adresa office@airtours.ro.

 

3. Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.airtours.ro

 

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la AIRTOURS si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. AIRTOURS nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii AIRTOURS (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii AIRTOURS (consultantii de vanzari).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. AIRTOURS nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu AIRTOURS pentru detalii complete.

 

 

 

4. Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si  Conditiile fiecarui Furnizor.  In cazul  in  care doriti  anularea sau

 

modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic AIRTOURS despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

AIRTOURS sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. AIRTOURS sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), AIRTOURS isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 

5. Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

AIRTOURS nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra. Cardurile accepate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul AIRTOURS .

AIRTOURS nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

AIRTOURS isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. In plus, AIRTOURS ofera posibilitatea turistilor de a plati vacanta in rate virament sau numerar.

 

6. Confidentialitatea datelor

Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de AIRTOURS 

 marca inregistrata SC PEG AVIA S.R.L in activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

 

7. Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.airtours.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea AIRTOURS marca inregistrata SC PEG AVIA S.R.L sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Utilizând serviciile și acceptând acești Termeni, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea de către Societatea PEG AVIA SRL, denumită generic AIRTOURS, a Conținutului și a Datelor dvs., conform detaliilor descrise în Declarația de confidențialitate.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Această Declarație de confidențialitate explică ce date personale colectăm de la dumneavoastră atunci când accesați pagina noastră web.

AIRTOURS colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu produsele/serviciile noastre. Oferiți direct aceste date atunci când creați un cont, administrați contul dvs., trimiteți o interogare de căutare, încărcați o fotografie sau ne contactați pentru asistență.

Colectarea de date are loc înregistrând modul în care interacționați cu produsele/serviciile noastre, de exemplu, utilizând tehnologii cum ar fi cookie-urile și primind rapoarte de eroare sau date de utilizare din software-ul care rulează pe dispozitivul dvs. De asemenea, obținem date de la terțe părți pe care le protejăm în conformitate cu practicile descrise în această declarație, plus orice alte restricții suplimentare impuse de sursa datelor. Aceste surse terțe variază în timp, dar au inclus: Rețelele sociale când acordați permisiunea de a accesa datele dvs. într-una sau mai multe rețele. Furnizori de servicii care ne ajută să determinăm o locație pe baza adresei dvs. IP pentru a personaliza anumite produse în locația dvs. Parteneri cu care oferim servicii sau care se implică în activități de marketing în comun, Surse disponibile public, cum ar fi bazele de date deschise sau alte date din domeniul public. Aveți posibilitatea de a opta în privința datelor pe care le colectăm. Când vi se cere să furnizați date personale, puteți să refuzați. Dar dacă alegeți să nu furnizați

 

datele care ne sunt necesare pentru a furniza un produs sau un servici, este posibil să nu obțineți cele mai bune oferte pentru dumneavoastră.

Datele pe care le colectăm pot include următoarele:

• Numele și datele de contact. Vă colectăm numele și prenumele, adresa de e- mail, adresa poștală, numărul de telefon și alte date de contact similare.

• Dispozitiv și date de utilizare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și modul în care dvs. și dispozitivul dvs. interacționați cu produsele/serviciile noastre.

• Dispozitive, conectivitate și date de configurare. Colectăm date despre dispozitivul dvs. și despre rețeaua pe care o utilizați pentru a vă conecta la site- ul nostru. Acesta include date despre sistemele de operare și alte programe software instalate pe dispozitiv. De asemenea, include adresa IP, identificatorii dispozitivelor (cum ar fi numărul IMEI pentru telefoane), setările regionale și lingvistice.

Aceste date ne ajută să ne îmbunătățim produsele/serviciile și să identificăm soluții de îmbunătățire a acestora. Când solicitați asistență, colectăm date despre dvs. și alte detalii  legate  de  incident/nemulțumire.  Aceste  date  includ  date  de  contact  sau  de autentificare, conținutul chat-urilor dvs. și alte comunicări cu noi, date despre nivelul serviciului asigurat.

Datele pe care le colectăm depind de contextul interacțiunii dvs. cu noi, de alegerile pe care le faceți, inclusiv de setările de confidențialitate pe care le utilizați. Pentru produsele cu funcții îmbunătățite pentru locație, colectăm date despre locația dvs. Dacă intrați în locații aparținând AIRTOURS sau alte facilități ori participați la un eveniment AIRTOURS, imaginea dvs. poate fi înregistrată de camerele noastre de securitate. De asemenea, colectăm informațiile pe care ni le furnizați și conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, cum ar fi feedback-ul și recenziile despre servicii pe care le scrieți, sau întrebările și informațiile pe care le furnizați pentru asistență pentru clienți. Când ne contactați, cum ar fi asistența pentru clienți, conversațiile telefonice sau sesiunile de chat cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate pentru a fi analizate și pentru a ne îmbunătăți activitatea.

AIRTOURS utilizează datele pe care le colectăm pentru a gestiona afacerea și pentru a vă furniza serviciile pe care le oferim, ceea ce include utilizarea datelor pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a vă personaliza experiențele. De asemenea, putem utiliza datele pentru a comunica cu dvs., de exemplu, informându-

 

vă despre contul dvs., despre actualizările de securitate și despre informațiile despre un servici.

Transferăm datele dvs. personale doar cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord să ne permiteţi transferul informațiilor despre dumneavoastră către țările din afara teritoriului român, doar dacă este necesar, în scopuri de derulării de afaceri legitime. Ne angajăm să ne asigurăm că informațiile despre dvs. sunt protejate și aplicăm măsuri de protecție a acestora conform legislației în vigoare.

De asemenea, facem schimb de date cu vânzătorii care lucrează în numele nostru; atunci când acest lucru este cerut de lege sau pentru a răspunde solicitărilor autorităților îndrituite; pentru a ne proteja clienții; pentru a proteja viețile altor persoane; pentru a proteja serviciile noastre; și pentru a proteja drepturile sau proprietatea AIRTOURS.

Puteți vizualiza, edita sau șterge datele dvs. personale online accesând contul dumneavoastră. De asemenea, puteți face alegeri privind colectarea și utilizarea de către AIRTOURS a datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le accesați.

Puteți alege întotdeauna dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale, mesaje SMS, apeluri telefonice și poștă electronică de la AIRTOURS. De asemenea, puteți renunța la primirea publicității bazate pe categorii de interese de la AIRTOURS vizitând pagina noastră de dezactivare/dezabonare.

AIRTOURS utilizează module cookie (fișiere text mici plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologii similare pentru a furniza site-ului nostru și serviciilor online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Cookie-urile ne permit, printre altele, să stocăm preferințele și setările; vă permit să vă conectați; oferirea de publicitate bazată pe interese; lupta împotriva fraudei; analizează modul în care site-ul nostru web și serviciile online sunt performante.

 

9. Clauze de neraspundere

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea AIRTOURS.

AIRTOURS nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.airtours.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. 

AIRTOURS actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

AIRTOURS nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

10. Modificari in termeni si conditiile de utilizare

AIRTOURS poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor AIRTOURS marca inregistrata SC PEG AVIA S.R.L si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site- uri, va aflati implicit in afara site-ului www.airtours.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

 

11. Alti termeni si conditii generale aplicate serviciilor AIRTOURS

Politica de returnare a produselor

Conform OG 34/2014 , AIRTOURS.RO nu are o politica de returnare a produselor.

 

Conditii de garantie/service

Inainte de a lansa comanda, clientul trebuie sa fie de acord cu "Termenii si conditiile" AIRTOURS.RO. Existand diferente intre tipurile de servicii oferite, anume bilete de avion, hoteluri, city-break-uri, asigurari medicale de calatorie, rezervarea nu se poate efectua pana la capat daca clientul nu bifeaza casuta aferenta acceptarii "Termenilor si conditiilor". Conform OG 34/2014, conditiile de garantie/service nu se aplica serviciilor rezervate pe site-ul www.AIRTOURS.RO.

 

Reclamatii

Problema survenita in timpul sederii turistului, trebuie comunicata de urgenta catre AIRTOURS.RO pentru a o putea rezolva in timp util. De asemenea, orice reclamatie trebuie facuta in scris catre unitatea de cazare, iar o copie trebuie sa ajunga la AIRTOURS.RO in maxim 2 zile de la incheierea sejurului. Toate plangerile/reclamatiile vor fi cercetate si se va oferi un raspuns imediat dupa analizarea completa a situatiei prezentate. Pentru rezolvarea cat mai rapida, eficienta si pe cale amiabila a eventualelor probleme aparute, va rugam sa trimiteti mesajele dumneavoastra la adresa office@airtours.ro.

 

Vize si vaccinuri

Vizele nu sunt incluse in tarifele afisate. Turistii sunt responsabili de obtinerea acestora in timp util. De asemenea, turistii trebuie sa se asigure ca documentele de calatorie (pasaport sau carte de identitate) sunt valabile minim 6 luni de la data parasirii Romaniei. Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea turistului.

 

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. In functie de termenii si conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul AIRTOURS.RO, hotelului sau a reprezentantului acestuia. In anumite cazuri, detaliile cartii dvs. de credit pot fi transferate catre Furnizorul de Servicii Turistice. Furnizorul, in cauza, va prelua platile pentru rezervarile dvs. Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus. AIRTOURS.RO sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate. Plata se poate efectua cu principalele carti de credit recunoscute si prezentate detaliat pe Site (in subsolul acestuia). AIRTOURS.RO sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. AIRTOURS.RO isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. Daca rezervarea dvs. este platita cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizatie scrisa din partea acelei persoane. In cazul in care emitentul cartii dvs. de credit o cere, AIRTOURS.RO sau Furnizorul de Servicii Turistice isi rezerva dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de calatorie la adresa dvs. declarata la momentul emiterii cartii de credit. Informatia eronata despre aceasta adresa se poate reflecta in anularea rezervarii, intarzierea livrarii documenteleor de calatorie si poate determina cresterea tarifului confirmat. Va rugam sa va asigurati ca detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. In plus, pentru a minimiza efectele incercarii de fraudare a cartii dvs. de credit, inainte de a emite documentele de calatorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificari aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. si o copie a cartii de credit, precum si un extras de cont recent. Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb. Pentru mai multe detalii legate de plati va rugam sa accesati zona de Intrebari frecvente

 

 

Modalitati de plata

Documentele de calatorie aferente rezervarii (bilet de avion, voucher de calatorie sau factura) pot fi trimise prin posta electronica, la adresa introdusa in momentul initierii rezervarii, prin posta (la adresa specificata in momentul efectuarii rezervarii) sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru. Consultantii nostri va pot da oricand informatii detaliate, daca este necesar.

 

Utilizarea Site-ului

SC PEG AVIA SRL nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. AIRTOURS.RO nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

 

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

1. responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs.

2. aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

3. garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

4. neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase

5. Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

6. Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site

7. AIRTOURS.RO nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul AIRTOURS.RO, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

 

Interzicerea accesului pe Site

AIRTOURS.RO isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

 

Responsabilitatea SC PEG AVIA SRL

AIRTOURS.RO nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site. AIRTOURS.RO nu este responsabila pentru pierderile directe si/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fara a se limita la: posibile diferente de tarif, lipsa de disponibilitate, precum si orice alte informatii incorecte comunicate si/sau preluate de la companiile aeriene si/sau hoteliere sau de catre toti si/sau oricare dintre societatile partenere care furnizeaza servicii turistice prin intermediul AIRTOURS.RO). AIRTOURS.RO isi rezerva dreptul sa nu furnizeze serviciile turistice a caror tarife au fost afisate in mod eronat. In cazul aparitiei, respectiv afisarii unor posibile erori de tarifare, utilizatorul este de acord sa renunte la toate si orice pretentii impotriva AIRTOURS.RO, urmand ca in cel mai scurt timp posibil AIRTOURS sa returneze sumele achitate de utilizator. AIRTOURS.RO este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita). AIRTOURS.RO nu poate garanta furnizarea neintrerupta a Site-ului si nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderile de orice natura suferite ca urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

 

Legaturi catre alte Site-uri

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. AIRTOURS.RO nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nicio responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate. Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de AIRTOURS.RO. Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.

 

Forta Majora sau Insolventa Furnizorului de Servicii Turistice

AIRTOURS.RO nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora sau in cazul in care furnizorul de servicii turistice intra in insolventa. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste etc. care pot afecta AIRTOURS.RO sau furnizorii sai.

 

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse si pot sa nu fie intotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu sa verificati ratele de schimb din ziua in care efectuati rezervarea

 

Modificari asupra Site-ului

AIRTOURS.RO poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului

 

Solicita oferta