Acest complex tropical de lux de-a lungul plajei Nai Yang se află la 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Acesta iși propune să mulțumească cu WiFi gratuit, un centru spa și 1 piscină in aer liber.

La doar cațiva metri de apele cristaline ale Mării Andaman, Dewa Phuket Resort & Villasis este, de asemenea, chiar langă Parcul Național Sirinath. De asemenea, se află la o scurtă călătorie cu mașina de repere din apropiere, inclusiv parcul acvatic Splash Jungle și clubul de golf Blue Canyon Country. Conducerea pană la Phuket Town va dura aproximativ 30 de minute.

Toate vilele și apartamentele de la Dewa Phuket Resort & Villas sunt complet dotate cu aer condiționat. Vilele oferă o piscină mică și adancă privată, duș in aer liber și cadă. Suitele sunt dotate cu o chicinetă și balcon cu vedere la piscină.

Oaspeții nu duc lipsă de activități recreative, cu lecții de gătit, tratamente de masaj relaxante și o sală de sport. Pentru cei care călătoresc cu familii, există și un club pentru copii.

La Terrace Grill de langă piscină sunt oferite mancăruri proaspete din fructe de mare, fripturi de calitate superioară și un bar de salate răcoritoare. La doar cațiva metri de plajă, Poolside Lounge servește cocktailuri tropicale și gustări cu vedere la apus.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - PHUKET 2024 - 2025 Bucuresti - Phuket; TAXE DE AEROPORT; Avion PHUKET - OTOPENI 2024 - 2025 Phuket - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre DEWA PHUKET BEACH RESORT, VILLAS AND SUITES, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta